Och vinnaren är....

Strawberry fluffy cupcake och Polly cupcake...

Hurra hurra grattis...

De blir nog super bra o gott.. Kommer berätta naturligtvis =P

Nu ska jag gå o sova...

Natti natti...

XOXO

Nu har vi fram till 21.00 ikväll att bestämma

Ja just de fram till 21.00 har vi på oss att rösta på vilken Cupcake det ska bli på lördag =)

Så passa på att rösta o har du röstat så gör de en gång till hihi...

Snart ska jag på Föräldraråd på T's skola.. Där får mammorna o pappaorna vara med o bestämma o säga till vad de vill ska ändras på skolan osv..

Mycket bra o jag o min namn från T's skola ska gå dit tillsammans de blir spännande.

Nej nu ska jag laga klart maten så att jag får lite mat i magen

Tjingeling ..

R.I.P Nallebjörnen Ulf Larsson



En av de bästa o roliagste o charmigaste programledarna har lämnat jorden för att tillbringa resten av tiden med Änglarna där uppe....
Hörde de på nyheterna i morse o de känns sorgligt men som alltid annars så spekuleras de i hur han lämnade oss o varför... Ingen vet eller ingen säger något än..
Minns när han var programledare för Söndagsöppet han o programmet gjorde faktiskt söndagarna till nåt kul. Synd att de båda är borta nu...

Men mina tankar går till Ulf's familj.....


Halvleksrapport i Cupcake omröstningen..

Så här ser det ut i omröstningen Jordgubbs cupcakes har 3 röster, Polly har 3 röster... och sen så har Marie röstat på alla 3 i o med att hon sa några av alla =) Så de luter ju trots allt åt att de blir några av jordgubbs cupcakes'n och några av Polly...
Men de är inte över förän ikväll så passa på att rösta nu i inlägget under, spännande spännande =)

Tack för hjälpen ni som röstat förresten....

Förresten om ni kollar här bredvid så kan ni rösta där så gå in och gör det, ni som redan har röstat får gärna klicka i där med så slipper ni skriva kommentarer  i inlägget under. Men ni kan se vad ni har att välja på =) Tack

Cupcake omröstning...

Jag behöver nu er hjälp...
Jag ska ha kalas på lördag och jag orkar inte baka tårta så nu behöver jag er hjälp. Kan ni vara snälla och rösta på vilken Cupcake jag ska baka till mina kära släktingar..

Här kommer alternativen:

1

 

2

 

3

 Skulle bli jätteglad om ni kan rösta på vilken av dom ni tycker jag ska göra... Skriv i kommentarerna =)


Oj oj så var de lördag igen ..

Nu var det lördag igen och jag o T har farit runt som jag vet inte vad hela dagen... Nu sitter jag i soffan o slappar T har åkt till pappa o jag funderar på vad kvällen har att erbjuda. Snart kommer MrP hem och vi ska bestämma vad vi ska göra...

Håret är klippt nu o de känns bra. fast oj vad de känns kort =)

Bildbevis kommer sen från kvällen. De blir nog lite alkohol o dans inblandat. Men vem vet =)


Ha en skön lördag alla där ute..

XOXO

Livet är för kort för att kastas bort


Så är det och de stämmer livet är på tok för kort att kastas bort på onödiga saker som oro över sånt man ändå inte kan styra över...
Lika bra att leva livet nu och inte gripa efter saker som ändå är onåbara..

Bättre att njuta här o nu!

Jag ar bestämt mig idag att jag ska inte vara trött längre nu på måndag ska jag ta tag i allt som jag har velat göra ett längre tag nu. Jag börjar ju med att klippa mig på lördag o de ska bli en förändring.
Sen ska vi ju göra iordning här hemma o de blir kul. Om än mycket jobb men kul. Jag ska äta en massa frukt och dricka mycket vatten och börja träna ordentligt! SKA träna minst 2 gånger i veckan!
Oavsett hur mycket jag än har att göra. Allt handlar om planering o inget annat.

De svåra just nu när T är hos mig är att hon vill leka med W hela tiden o då måste ju jag vara hemma. Men jag ska prata med W's förädrar om de är ok att de kollar till henne när hon leke med W så kan jag gå o träna =)

Sen ska jag se till att ta tag i det jag måste göra direkt, istället som de jag gjort den här veckan bara skjutit upp allt hela tiden....

Nej nu ska jag snart laga mat de blir höstpytt i panna med kantareller , mums...


Mitt livs 2 största kärlekar!


Vill känna förändringens vindar...

Jag vill jag vill att de ska ske nåt kul.. jag är inne i en svacka när allt känns som vanligt och inget är nytt ..
Livet rullar på i samma gamla spår och inget nytt händer. har ingen energi för att gör anåt heller. Känner bara att jag har en massa måste jag måste göra hela tiden.

Kanske borde jag stanna upp o tänka efter vad är de jag har fåt nåt egentligen ?? Jag vill bara ha mer o mer av saker som jag kanske inte kan få??..

Jag vet inte vad som händer nej just de det är ju inget som händer.. Jag gör ju inget jag har bara fullt upp av måsten hela dagarna . helst skulle jag vilja åka bort till solen o värmen o bara få lata mig en vecka eller så..

De skulle vara skönt tycker jag...

Jag vill göra nåt nytt med mig själv eller med mitt liv.. Hela dagen har jag funderat på vad jag skulle kunna göra för nåt...
Hallen är fixad den blev fin men ändå var de inte nog.. jag vill ha mer.. Jag vill ha ett hus jag vill ha en bebis ja jag vill ha mycket här i världen. Men allt de hinns med just nu ska jag förändra det lilla i livet ..

Börjar med att klippa mig på lördag =) Kanske känns de bättre då .. =P
Skulle vilja klippa håret så här ...

Men jag vågar inte..

Kanske så här:

Men mitt hår är för kort...

Så här då:

Skulle jag heller aldrig våga..

Nej så här blir det men med min bruna färg som jag har idag ... Det blir bra. Iallafall till o börja med =)


Ja de är iallafall en förändring resten får jag ta sen.. Nu ska jag plocka iordning här de ska nog lyfta mitt humör en aning... Sen ska jag mysa med T när hon kommer hem från W..

Hoppas ni har en bra dag o Tack Ch för att du lyssnar när jag bara gnällar o gnatar .. =)



Nu blir de lite bättre

När man har kollat in dessa ungar så kan man inte annat än att skratta =)


Dagen till ära så är jag TT..

Alltså Tisdags Trött =)

De känns som om jag skulle kunna gå o lägga mig o sova i flera timmar... Men de går inte har annat för mig skulle behöva gå o träna för min rygg gör så ont men de hinns inte med.
HAr tvättstugan just nu o jag hatar det idag jag vill inte springa upp o ner i trapporna längre blääää

Idag är de en surdag bara så ni vet .. Så var beredda på trista inlägg men imorgon är jag säkert tillbaka med mitt soliga lilla jag igen..


Adjö säger jag nu dags o ta på skorna o gå till affären för att inhandla dagens middag vad f-nu de kan vara för nåt..

Ursäkta språket..

Snyggt blev de o rent

Usch vad mycket damm de blir när man slipar bort spackel bläää de kryper in överallt men nu ska de vara borta hoppas jag =)

o de är dammsugat o tokat o svabbat över allt. Så nu ska bara resten av sakerna upp i hallen .. men de får vänta till MrP kommer hem om några timmar..

Nu ska jag fundera ut nån mat. T är ute, som vanligt o leker med W =)


Tjingeling

Snart är de min födelsedag..

Bara 2 veckor kvar nja lite mindra faktiskt... o jag vet inte hur jag ska göra... Hela lägenheter kommer se ut som ett kaos.. o jaa jag känner inte för att ha hela tjocka släkten på besök =)
Min familj består ju av min lilla familj här, mamma o så hennes 3 syster med familjer.. o så MrP's familj på 3 personer o lillasyster men hon kommer ju inte förän den 24 okt eller ja den 22 okt =)
Men om jag ska bjuda alla o alla ska komma så blir vi ... hmm låt mig räkna 4+4+4+2+3+3=20 personer... o ja jag vet inte men jag känner inte att jag har tid att ordna kalas för så många gäster..

Jag vill att min mamma min moster o hennes familj kommer.. Ja o så syster o MrB men de kan ju bli lite tajt för dom att åka från Berlin o hit för att få kaffe o tårta =P

Men jag vet inte hur jag ska göra eller när jag ska fira men de ordnar sig.. Från början skulle vi ha gått på Ladies Night på kvälen men de finns inga biljetter så de blir inget med det.Så istället ska jag vara hemma o mysa med MrP och T på min födelsedags kväll..
Känner inte för nåt stort den stora festen blir nästa år när jag fyller jaaa 25 är det va?? =P (ok 30 då men säg inget till nån.. =).. )

Aja i-landsproblem säger jag bara.. Mamma sa igår att jag var tvungen att fira min födelsedag för hon hade hittat en jättebra present till mig så de måste jag ju göra då =)

Nu ska jag skruva upp lite mer saker i hallen de börjar arta sig nu .. de är städat o lite grejer är upphängda ...

Snart får ni Se =)

Min Cause...

Stop Sex trafficking of children and young people..

Jag fick ett mejl som jag blev mycket rörd av. Jag har en liten blogg men jag blev ändå ombedd att blogga om detta ämne. Ett ämnde som står mig nära bara för att de handlar om barn och barn som far illa..

Och det är den trafficking som sker med barn och unga i världen. Där de säljs för att bli prostituerade i andra länder. Det är hemskt att det sker runt omkring oss.
Där barn gör allt för att komma ifrån sina hemländer att de går rakt i klorna på dessa människor som handlar med barn/ungdomar.
The Body Shop har startat en kampanj där man kan köpa deras
Soft hand kind heart hand cream
.


Och de pengar de tjäner på denna kräm går till Ecpat som är en organisation som arbetar mot trafficking av barn o unga runt om i världen. Trafficking är ett stort preoblem i världen. Och vi måste alla hjälpas åt att stoppa detta.

Så tveka inte de ska vara lika självklart att köpa den här handkrämen som att du i oktobermånad köper ett Rosaband som stöd för bröstcancer forskningen.

Det finns ingen skillnad på de två, de behöver din hjälp lika mycket.

Så köp din handkräm idag på The Body Shop och hjälp till du med. Och har du Facebook så gå med i gruppen Stop Sextrafficking of children and young people




Gårdagen i bilder..

Här kommer gårdagen i bilder resultatet av hallen får ni se under dagen... Måste städa bort allt damm o ställa tillbaka saker o sätta upp grejerna på väggarna först..

Börjar med T's ridlektion på Skogslotten


T med sin häst som heter Alva (ja de är ju ridskolans häst inte T's egna.. )


Hittade små kaniner som hette Kaninen, Herman och hmm vad hetter den tredje nu då, de har jag glömt =)

Lägenheten har vi här, så här såg de ut i hallen först innan vi började


Och så här ser färgen ut ..


Resultatet med möbler o allt får ni se sen..

Nu ska jag sätta igång o städa har lämnat T på skolan, ska bara ta en kopp kaffe först


Sköna galna söndag...

Hela dagen har gått sååå fort... först jobba sen till stallet med T för ridlektion sen hem och äta mat sen till skogen med mormor sen till gammelmorfar sen hem och sen T till W o leka och jag o MrP började måla hallen och sen laga pizza o sen lägga T för natten, läsa saga kolla FB och mejlen sen måla hallen en gång till... Nu klart....

Denna dagen startade kl 05.15 och den slutar nu kl 21.45... äntligen ..

Ojoj vilken dag.. men jag har fått så mycket gjort =)

Och allt finns i bilder som ni får se imorgon nu ska jag rengöra penslar sen ska jag rengöra mig själv för jag har färg överallt till o med mellan tårna =)

Sen blir den liiiten stund i soffan för sen ska jag sova..

Så detta blir allt för idag Natti natti

Söndagsmorgon

Jaha idag är de dags för T att åka till ridningen. Sista gången idag och jag o MrP ska följa med henne. Ska ta en massa kort så att ni ser =)
Eller MrP får ta korten för jag ska ju hålla i hästen, vilket iofs skrämmer mig lite men de kan ju inte vara en jääääätte stor häst eller hur, de är ju ganska små de som rider hihi.
Ja de kommer att gå bra de tror jag det.
Sen är de bara att hoppa in i duschen för att sedan möta mamma o åka till skogen o kolla svamp. Undrar om de finns nån svamp kvar?

Hemma ser de ut som ett bo,bnedslag.. vi har ju börjat med hallen nu och spacklat o så o nu ska de slipas o sen målas. Så de är ganska dammigt hemma. Men lika bra att börja med hallen o jobba sig innåt sen =)


Nej nu ska de göras nytta här för sen är de dags att åka till stallet.

Ha en bra dag o återigen Grattis Lillasyster =)

P.s Tack för mms o sms i natt =) D.s

JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!

 

Grattis Lillasyster på 26-årsdagen.
Hoppas dagen blir bra idag o att huvudet inte gör för ont =P

Puss o Kram till världens bästa Lillasyster från oss alla


Detta har jag gjort mera idag ...

Jag p MrP har varit på Weydes o plockat ut färger o tapeter till lägenheten...
Det blir en ljusgrå väldigt ljus färg i hallen, ska måla där för att de är så mycket vinklar o vrår där så de är inge kul att tapetsera...
Sen i vårt sovrum blir de en fondvägg i ljusgrått med ljusare blomgirlanger på och resten av väggarna blir samma grå färg som de är i botten på fonden..
Supersnyggt o sen har vi tagit ut tapeter till T's rum med och de blir bara vita tapeter med lite struktur i som ränder mycket snyggt .
Tror att de kommer att bli ljusare i hennes rum efteråt för nu har hon en mörkblå tapet som gör att de ser mycket mindre ut. Vi valde en neutraltapet eftersom att vi inte ska bo där i evigheter o vill ju inte att de ska klaga när vi flyttar så att vi får göra om allt.

Jag lovar ni ska få se före o efterbilder så ni ser hur snyggt de kommer att bli...

=)

De finns ju bättre bilder på mig.. =)

Haha usch vilken dålig bild de var haha.. den såg bättre ut på mobilen men vad konstig min näsa ser ut.. =) Aja nu ser ni hur sminket såg ut o jag var grymt nöjd ska be om hennes hjälp när vi ska Girlie-fest ja o syster o V i oktober ...

Ska boka henne redan nu så kusinvitamin inte hittar på nåt annat då..

Vi hörs o ses =)

Inte den bästa bilden på sminket s

7af58f014a65c1e261452f591178b673.png

Inte den bästa bilden på sminket svårt att ta kort på sig själv :-D men lite syns de. Gillade ögonen de blev bra. . .


Vår fina nya tavla som vi köpt ida

0-746ce76c14f0e73d33d2402357dce701.png

Vår fina nya tavla som vi köpt idag. Är grymt nöjd.


Så snygg jag blev...

Jag blev super snygg när kusin sminkade mig =)
Kändes så skumt när de stod en lärare o stirrade mig i ansiktet o sa åt mig att blunda o titta.. o så skrev hon lite i sina papper o tackade o gick..

Usch de var jobbigt kändes som om de var mig hon bedömde o inte sminkningen =) Men jag vande mig efter ett par vändor. Och de verkade som om de gick bra för Kusin. Hon fick bra omdömme sen. Så jag blev glad var jättenervös för hennes skull.
Men som sagt så gick de bra!  Ska ta och o lägga upp bilden jag tog på tåget ser ut som om jag har universums största näsa... haha..
Men Kusin är jätteduktig på att sminka så de får hon komma o göra igen. Kändes skumt att gå med festsmink genom stan o åka tåg med det men snygg var jag ...

Nu måste jag göra nytta här.. tjingeling

Godmorgon

Snart drar jag mot Linköping för att träffa min kusin-vitamin, hon ska ju låna mig för att göra en sminkuppgift  i skolan.. Så då får man vackert ställa upp de är ju sånt man har kusiner till haha.. Nej de är helt okej med mig...

Igår kväll blev de bara mat o sen Idol och sen hämta tvätten o bums i säng. Jag var så trött hade ont i huvudet och i hela kroppen men idag känns de mycket bättre =)

Bäst att börja fixa sig lite här så jag hinner med mitt tåg.. Hmm undrar om jag hittar till hennes skola. Aja de går buss dit så jag får väl ta den =)

Vi ses o hörs

Tjingeling

Ålderskillnad...

En tanke slog mig precis... Jag såg reklamen för Ensam mamma söker på TV3... Jag gillar inte riktigt det där programmet. Har svårt att förstå varför man som mamma utsätter sig själv och framför allt sina barn för den pressen de blir när man är med i tv? Varför??
Jag skulle aldrig ha ställt upp i ett sånt program man kan ju nästan räkna ut att ja iallafall hälften av killarna o kanske tjejerna med är med i programmet för att vara med i tv?
Jag skulle iallafall inte vara med.

Hur som helst .. de var ju ålderskillnad de handlade om nu just de =)
En av mammorna som är 37 år (hon ä bra snygg för att vara 37 men de vet hon om också..) Hon har ju med en kille som är 22 år... Och mamman har en son som är 17 år.. Hur tänker man då? Killen hon dejtar kan i stort sett vara hennes egen son egentlign. Eller sonens kompis...

Visst ålder spelar ingen roll de säger vi alla men har man barn som är nästan lika gamla och man sen är med i ett dejting program på tv så tycker jag ändå att man ska tänka lite grann...

Ålder spelar i vissa fall faktiskt roll.

Hur stor ålderskillnad får de vara mellan de två lyckliga tycker ni??
Spelar åldern någon roll eller är de bara siffror?
Vad tycker ni? Är de annorlunda när de bara handlar om ett par och inga barn är inblandade eller spelar de ingen roll oavsett hur de ser ut runtomkring de två ??

En fråga till varför är man med i ett program på tv för att hitta en man ??
är man desperat, super dålig på att dejta eller helt enkelt bara ute efter att få bli en svensk "c-kändis"??

Jag är lite nyfiken på vad ni tycker så ni får gärna skiva det =)

Nu lämnar jag datorn för nu måste jag verkligen laga mat men nu vet jag vad de blir.. o de är en hemlis =*


Jag vill ha en riktigt vinterjacka

Nu när de snart är höst o vinter (nja kanske inte än men vi vet ju alla att de kommer förr eller senare..) Och nu har jag bestämt mig för att jag ska köpa en VARM och skön vinterjacka... Det blir den här som jag vill ha.

Den ser varm o skön ut jag vill slippa att ha en massa tjocka tröjor under bara för att jag fryser..

Så den här får de bli.. Kan önska mig den i födelsedagspresent, ja så gör jag =)

EVEREST W DOWN JKT F09
Jackor/EVEREST W DOWN JKT F09 från stadium.se

Min T blir nog fotograf

Så här ser de ut om man lånar ut sin mobil till sin 6 åriga dotter när man är i parken....

Duktig är hon ..
















Jag hamnade på en del bilder.. men natur och gräs verkar vara en favorit även att fota sina egna fingrar o se vad som händer ...

Här är en bild på T's hand som jag har tagit... hennes gulliga mjuka hand som jag sakanr att hålla i idag .. vad jag längtar efter henne bara 2 dagar kvar...


Vad ska jag laga idag då???

Åhhh jag vet inte jag har ingen fantasi jag har ont i huvudet o känner mig helt hängig,, bläääää...

Jag vill att maten ska vara klar o att MrP ska komma hem nu åhh men de är flera timmar kvar..

Ja ja jag får väl ta tag i de här o googla de jag har hemma o se om jag kan få ihop nåt som kan liknas vid en måltid..

Imorgon ska jag åka till Linköping för att ställa upp som modell för min kusin som pluggar där.. hon ska sminka mig hihi. Ja iallafall så är de en partysminkning men får nog ta o tvätta av de innan jag åker tillbaka hit med tåget.. =)

Nej nu ska jag googla berättar vad de blir sen.

Tjingeling...

Idrottsskada..

Aj aj jag ahr råkat ut för en idrottsskada... usch o fy...

Jag fastnade med min nagel på lillfingret i träningsskon (fråga mig inte hur jag gjorde det men jag lyckades..) och böjd nageln bakåt så de blev en spricka i den lååångt ner o de blödde... Först vågade jag inte titta på fingret utan bara höll på nageln för de kändes som om den hade losnat helt.

Bläää de gjorde så ont så jag ville gråta..

Töntigt eller hur?? haha .. men nu har jag ont i fingret så jag inte kan skriva på datorn med alla 10 fingrarna ..
Stackars mig ...

i-landsproblem jag vet... men de gör faktiskt jätteont...


Snacka om stålmormor..

Ojoj .. vilken dam.. 72 år gammal.. jösses så där kommer säkert min mamma att vara när hon är 72 år om hon forsätter med F&S o håller sig frisk =)



Det finns flera avsnitt om henne på aftonbladets hemsida alltså på deras Tv-sida =)

Cool tant måste jag säga...

Stackars syster

Idag drar hon ut två visdomständer, stackars henne.. Just nu är de bara en liten stund kvar till de ryker..

Men jag tänker på dig syster bara så du vet det =)

Tisdags musik


Dagens musik är denna...



Passar bra en solig dag som denna...

ska laga lite mat nu så de är klart till ikväll ska träna kl 19.00 ikväll så de får bli att laga mat nu annars så kommer jag inte att orka ikväll...


vi ses...

Iskallt ute

Idag är de verkligen iskallt ute, kollade termometern nyss o den står bara på 8 grader brrr.. usch o fy nu är de kallt på morgonen.
Svårast av allt är att veta vad man ska klä på sig för de blir ju trots allt ganska varmt på dagen...

i-landsproblem..

 

Hur somhelst så var jag o T på kalas hos mamma igår, de var hennes födelsedag...

Hon blev jätteglad för sina paket =)

Så de blev lyckat trots att jag inte fick tag i den där grodan men jag ska leta vidare kanske hittar jag den ändå, nu när jag inte måste hitta den..

Kollade in svecka hollywood fruar igår.. hmmm vet inte vad jag ska säga gillade inte den där Anna Anka (o stackars människa för att heta anka i efternamn... ) Hon verkade väldigt osympatisk tycker jag men men....


Nu ska jag göra mig iordning vi ses o hörs sen

Tjingeling


Presenten klar

Nu så har jag hittat en bra present till mamma, ingen groda men den blir bra ändå =)

I dessa oaket gömmer det sig =)

Nu ska jag klä om til träningskläder för 18.00 är det dags för jympa på F&S känner att jag behöver röra på mig och komma in i träningen igen, har latat mig allt för mycket den sista tiden ...

Men de ska vi ända på träning idag och på tisdag och så ska jag försöka pressa in ett gym besök på torsdag så är den här veckan fylld..

Hoppas ni haft en bra söndag.. Det har jag ...


Sköna söndag

Nu har jag åkt runt till bauhaus, k-rauta, coop forum och plantagen o letat efter en fontän-groda till mamma.. Och ingen har nån nu hoppas jag på att butiken i stan har öppet på söndagar så ska jag ge mig av dit sen vid 12-tiden..

Igår kväll blev de god mat o lite vin med min älskling.. Och så tittade på Män som hatar kvinnor har ju inte sett den men lyssnat på boken.. Filmen var riktigt bra, men läskig.
Annars så tog vi de bara lungt, skönt att vakna imorse o vara pigg som en lärka =)

Nu väntar jag på att syster ska ringa så jag får prata med henne en stund.

Vi ses o hörs lite senare..

Så där välkommen lördags kvällen

Så då var det lördagskväll igen och jag har gjort det jag ska idag.. Städat och plockat o diskat och nu är även jag ren och fin =) Påklädd o klar o håret är i oordning men de ska vi nog kunna ordna till med =P

Nu säger jag välkommen till lördagskvällen och skål..



Fast nån sån blir de inte ikväll, iallafall inte vad jag vet .. =)

Vem vet vad som händer, inte jag iallafall... nåt kul pågår säkert nånstanns.. men där är inte jag.
Jag är hemma o filurar på vad vi ska göra ikväll. Radion och eastfm är på och de spelar en massa dansmusik, nog rycker de i dansnerven....

Vi får se MrP är väl hemma om nån timme eller så kanske kommer han med nån idé om vad som ska hända ikväll.
Kanske finns de nåt på burken att se på??

Nu ska jag iallafall fortsätta läsa min bok Under solen av Lisa Marklund..

Happy lördagskväll på er alla =)


Städa städa varje (fredag) nja lördag..

Nu så tar jag en paus och kollar in min "farm" på Facebook.. haha jag har också fastnat i Farm Ville på F-book.. Måste skörda och kolla djuren o hjälpa grannarna =P

Eegentligen så ska jag ju städa o fixa här .. men jag måste pausa ... har bara köket kvar..
Messar lite med Ch på jobbet o kollar hur hon hade de på sin mässa i Stockholm i veckan =).
Sen funderar jag på vad jag o MrP ska hitta på ikväll, känner för att göra nåt men jag vet inte vad =)
Alla vänner är uppbokade för planer o grejer. Kräftskivor verkar vara den stora grejen just nu. synd att inte jag har ätit några kräftor.. hmm kanske borde ha en spontan kräftskiva ikväll??

Nån som vill komma?? =)

Jag älskar kräftor med guuud vad de är trista att skala.. de blir ju bara skal kvar o inge o äta, de är nog den mat man får jobba mest för, för att bli mätt på.. Typ 100 kräftor får man äta för att bli mätt, vem orkar skala så många??

Just d e glömde..

När syster var här i våras/försommaren så var vi på Trädgår'n o åt räkfrossa, en stor skål med räkor.. O för att få henne att äta räkorna med mig så fick jag skala dem alla säkert 100 st haha.. jag var sååå kall om fingrarna när jag var klar =)
Men de var grymt gott..

Här kommer en super bild på syster o T ...


Gud vad jag saknar er båda o så klart B med.. Tur du kommer hem snart syster. Då blir de rosé o fanta med V .. hurra!

Nej bäst jag gör klart de sista här hemma så de är fint när MrP kommer hem från mamsen..

Stolt

På mitt jobb jobbade i somras en kille med en grym attityd till livet och en grym röst.. Han sökte till Idol och nu gick han vidare till stockholm audition...

Lyssna o njut .. Han är riktigt duktig.
Han förgyllde många trista timmar på jobbet med sina glada skämt och skratt. Tyvärr är han inte kvar hos oss av olika skäl..


Jympat med familjerna

Nu är jag hemma från mitt F&S familjejympan är avklarad och nu är de dags att börja städa..

Så här glad blir T när jag drar frma kameran och vill att hon ska var med på kort ...

haha...


Tror inte hon gillar o vara med på kort hela tiden =)

Jag fick tillbaka den =)

Så nu är jag en glad tjej igen .... och tvätten tvättas för fullt och är torr till imorgon hoppas jag =)


Nu ska jag läsa saga för T't...

Tjingeling

Nån har snott min tvättid!!!

Och puckot har snott den redan innan jag ens har börjat tvättiden!
Jag skulle ha börjat 17.30 gick ner fem min innan för att starta maskinerna, och ve o fassa nån har redan stoppat in sina kläder i maskinerna o satt igång.
Jag ville trycka på stopp o ta ut de otvättade kläderna.
Men jag är en snäll tjej så jag skrv en lapp där jag skrev att de gärna fick "låna" min tvätt tid när jag själv fått chansen att åtminstone få tvätta de 2 maskiner! jag hade... Än så länge har ingen ringt på dörren skrev mitt namn såklart.
Ska strax gå ner för att kolla om de tagit bort sina j-vla kläder så jag får tvätta!!
Måste ju tvätta idag ju ska ju packa T's väska o lämna över henne imorgon ju och jag hatar att lämna en massa smutsig tvätt. Pappa M ska ju inte behöva tvätta d första han gör när hon kommer dit ju


Åhh är så irriterad hade lugnat mig lite men nu tänker jag på de igen o blir arg.
Usch...

Till saken hör den att man får ta tvättiden om ingen börjat tvätta efter 1 timme .. och de skulle ju vara 18.30 inte 17.15!!!

Fy skäms på dig grannen!

Bilder efterlystes

Så här kommer det =)

Här är lite bilder från när vi var i Örebro i helgen som var o hälsade på MrP's pappa med familj.
Vi var ute i skogen och plockade svamp och hittade massor med gula kantareller och några andra svampar som jag har glömt namnet på =) Men goda var de.
Sen på söndagen innan vi åkte hem så var vi på Gustavsvik och badade de var jättekul. Vågmaskiner och kanor och strömar ja en massa skoj. Och de var varmt i vattnet så jag frös inte haha. =)

Men ialalfall här har ni bilderna:

Börjar med skogen:

T i gula regnkläder i skogen, henne tappade man inte bort direkt =)


Pappa, lillebror D, MrP och T disskuterar var svampen finns nånstanns..


T sminkar lillasyster S


T har blivit sminkad av lillasyster S, T har valt färgerna själv


Dålig kvalite men T sover som en liten gris i sängen på lördagskvällen.

Där har ni en helg i Örebro och våra bilder som det blev inte många men en del. av förklarliga skäl så tog jag inte med kameran o fotade på Gustavsvik.. Den vanliga kameran har ju gått sönder o jag ville inte riskera att tappa mobilen i vattnet =)

Nu ska jag titta till T

Mer bilder kommer lite senare , har rensat mobilens minneskort o hittade massor med roliga saker

True Blood

Jag älskar den här låten och serien är helt klockren. Super snyggt gjord.




Gormorgon godmorgon

Idag är de sannerligen en god morgon, allt gick som det skulle i morse och ingen gråt eller tandagnissel =)

Till Matte: Min kamera har gått sönder så jag har bara mobilen =) Men ja lovar att de ska bli mer bilder! Hörs ikväll eller om vi ses om överraskningen har kommit till T ...

Jag måste ta o ta tag i de här med bilderna alltså men vi hinner ju inte göra nåt men iallafall. Har ju lite bidler från helgen som kan få åka upp de blir nog bra det =)

ja just de cirkusen är i stan och T ville gå men vet ni de skulle kosta oss nästan 400 kr för mig o T att gå jösses de tar bra betalt de där cirkushästarna. Men jag ahr lovat att vi ska försöka hinna se på de små ponnysarna som går i Vasaparken, de står i en liten hage så man kan titta på dom och förhoppningsvis klappa dom lite med.

Imorgon åker T till pappa Matte igen... snyft tiden går för fort .. Men som tur är så är de snart fredag igen och hon kommer till mig igen.

Nej nu måste jag sätta i gång här.
Bilder ska ni få senare idag


Tjingeling

Mitt i veckan dagen

Så då var det mitt i veckan igen.. och jag är liiite trött men de går över. De är höst nu och de känns i kroppen. Men vädret är helt underbart ute varmt och skönt o solen lyser faktiskt ibland..

Veckan är fullrpoppad med saker och de går i ett hela tiden.

Jag hinner inte med annat än att göra det jag ska göra,

Så som att jag måste sortera tvätt nu för de är tvättstuge dags igen! Som vanligt...
T är ute o leker med W så hon har de bra .

Nej nu måste jag verkligen sortera kläderna.

Vi ses o hörs ska försöka blogga om nåt kul nu nån dag när jag har nåt kul at berätta...


Tjingeling

Måndag o lite grått

Så då var man hemma igen från en weekend i metropolen Örebro. den innehöll svampplockade o oj vad svamp vi hittade =) Riktigt mysigt hade vi det i skogen =)
Sen blevdet Gustavsvik igår ett stort badhus med massor med roliga saker o göra =) Vi hade jättekul, de var jag T och MrP o hans lillebror D som var där.
T älskar MrP's syskon hon ville inte åka hem och D tyckte att vi kunde lämna T hos dom så han hade nån att leka med =)

Hela veckan är helt full med saker som ska göras... Ikväll är det dags för det första föräldramötet på T's skola. super duper ska de bli. De har säkert en massa roliga saker att säga om vad som ska hända på skolan.

Nej nu ska jag fortsätta här.


Tjingeling...

Mot Örebro

I helgen blir det Örebro för hela slanten hela familjen åker dit..
Ska bada på deras äventyrsbad och ja plocka svamp o bara ha de trevligt.. Blir nog lite mobilbloggning där ifrån.

Ha en trevlig helg.

XOXO

Jösses vad tiden går fort när man har för mycket att göra..

Nu sitter jag i soffan de regnar ute och jag har nog inte andats ordentligt sen i tisdags tror jag.. ni vet bara satt mig ner o andats in och uuut...
Men nu gör jag det o de känns som att jag lugnar ner mig lite.
Har haft mycket att göra igår o idag men nu är de fredag imorgon o T kommer hem. dock åker vi direkt till Örebro till MrP's pappas familj för en helg hos dom =)
De blir kul.

Nu ska jag slänga i lite färg i mitt hår och måla naglarna sen ska jag laga mat till min lilla man som kommer hem sen.

Tjingling vi hörs o syns

Ser de inte alla likadana ut??

En fråga bara gå in o kolla här...http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/tavling-1-att-valja-killar.html#comment En av de stora bloggtjejerna har nån slags tävling för att utse den snyggaste killen..

Men ser de faktiskt inte likadana ut??
Jag tycker de ser ut som små tjejer allihopa =)
Är de så här killarna ska se ut när de är typ 16?? eller de kanske är äldre på bilderna?? Vad vet jag inte tilltalar de mig iallafall o tur är väl de eftersom jag är såååå mycket äldre än de =)

Snacka om att se ut som alla andra att vara individuell o sticka ut är inget man vill göra när man är tonåring de är ju verkligen bevisat här =P

var bara tvungen ...


Nu regnar det

Men vad är de här för nåt??

Nu regnar det... de skulle ju vara sol idag !!!

snart dax för att dagen ska börja

Idag så är de full rulle hela dagen o snart startar det =) Ska bara dricka upp kaffet o sen göra mig iordning. Mycket står på agendan, men de ska nog gå bra de här =)

Undrar bara vad man ska ha på sig för nåt haha.. de står på vädret att de ska vara strålande sol o 22 grader varmt. Men just nu är det bara molnigt men ganska varmt.. lite kladdigt faktiskt..

Och nu är de den 1:a september o snart är de mammas födelsedag =) Hon önskar sig en vattensprutande groda. Tindra har imiterat en som mamma önskar sig ska skicka in bilden så ni får se. Hon är så söt =)

Nej nu måste jag sätta igång här annars hinner jag inget


Tjingeling

RSS 2.0