GOTT NYTT ÅR

Till er alla från oss alla
önskar vi er ett Gott Nytt År...


(något suddig bild tagen av T själv..)



Men vi önskar er alla ett Gott Nytt år
Och T hon verkar må bra igen =)

Ses o hörs nästa år

Kram till er från oss

T har ont i halsen

Inte bra inte bra... men hon vilar idag så att hon blir pigg o glad imorgon istället....

Vi hoppas o håller tummarna!

Själv har jag tränat med min personlige tränare: Mamma, perfekt att ha en sådan =) Vi har tränat igenom hennes nya pass inför nästa år o de blir superbra. Bra musik o bra tuffa rörelser. Kanon helt enkelt.

Nu ska jag börja laga efterrätten som jag ska ha med mig imorgon till Ch & A, vi ska ditt på nyårsfest ..

Nej nu ska jag sätta fart annars så hinner jag inte med allt som ska göras =)


Vi ses o hörs imorgon.

XOXO

Ingen rast ingen ro ..

Hej o hå vad det kan gå ... idag ska vi åka till leksaksaffären T har fått julklappspengar av gammelmorfar som hon vill handla nåt fint för =)
Och jag vill till Media Markt en sväng =) Sen bär det av till Krokek för att äta middag och åka pulka o busa i snön. Men nu ska jag först göra iordning mig.
Igår var det julmiddag med min släkt i Lindö. träffade min mammas "pojkvän" för typ andra gången. En supertrevlig man det där =)
Måste ha känts skumt för honom att träffa alla så där på en gång. Men han smälte in bra bland alla mina tokiga släktingar. haha....

Nej nu ska jag fixa till mig,

Ses o hörs

Tjingeling

Juldagen börjar med

frukost med vår lilla T .. Mums så gott.. Sen öppnade vi paket och jag fick ett par superfina vita varma vinterstövlar av min lill T. =)
Perfekt precis vad jag behöver för att inte frysa.
T fick skridskor, vantar, polly-pocket gubbar, klänning, strumpbyxor o ett spel av mina kusiner =)
Barn-Geni var det så nu ska vi bli smarta alla 3 haha...

Nu leker T och MrP i T's rum och jag sitter här och läser tidningen o bloggar. Kl 16 ska vi till Lindö för att äta julmiddag. Det ska bli mysigt.
Vädret kunde dock vara roligare idag .. de regnar ju nästan ute =(
Men vi får hoppas att de blir lite kallar
Haha precis när jag skrev att de regnar så började snön att vräka ner. =) Bättre så tycker jag.

nej nu ska jag ta min NT och gå in till de två busen o se vad de gör för nåt


God fortsättning på julen.

XOXO

Ps. bilder kommer när jag har lite mer tid D.s

GOD JUL ALLA DÄR UTE

Hoppas att ni alla får en underbar jul. Själv är jag på jobbet just nu men de är så skön stämning här att det inte gör något =)

Har öppnat mina julklappar från MrP imorse =) hihi en jättebra plattång fick jag o jättesnygga underkläder (dom får ni inte se haha...).
Jag blev så glad för mina paket ochjag kunde inte vänta till ikväll så jag fick öppna dom redan på morgonen. som vanligt är jag som ett barn när det blir jul.

Vad ska ni gör aför nåt idag då??
Jag ska ge mig av till mamma när jag slutar där blir det Kalle o mat och julklappsleken =) spännande o se vad man kan få för nåt.. Min morfar kommer också och det ska bli kul att träffa honom det är evigheter sen sist!

Men iallafall det blir nog inte mer bloggande från mig idag ..

Så God Jul på er

Kram kram


Dan före doppardan

Först varför heter det doppardan'?? Är det för att man hade såkallat dopp i grytan på jul eller ja vissa kanske har det ännu. Men inte vi ...

Hur som helst så är det Julafton imorgon.. Kani ni förstå hur fort den här hösten har gått? Nyss var det 30 grader varmt och jag var i Berlin och solade o badade. Och nu är det massor med snö och kallt.
Det är ändå rätt mysigt med våra årstider.

Idag är jag en aning trött var hos Kusin-Vitamin och hon fixade mina naglar så nu är dom julfina igen med små stenar på ..
Men jag var inte hemma förän 00.50 ujuj vad segt det var att gå upp när klockan ringde 6.45 men men en dag klarar man och jag var ju bara tvungen att bli fin =)

Usch vad fjollig jag låter nu men ja ni förstår väl vad jag menar antar jag ..

Jag vet inte om jag hinner med att blogga imorgon eller mer idag ska möta mamma sen och gå till Våffelstugan (kan det heta så??). Varje jul så försöker vi att gå och fika dagen innan julafton och idag ska det bli av. Saknar Lillstrumpa så otroligt mycket bara.. Men men jag ska boka in en resa snarast!

Nu ska jag jobba vidare här.


GOD JUL PÅ ER om vi inte ses o hörs mer innan dess =)

Så där ja.. kallt var det ute

-14 grader stod det på termometern i köket imorse... Brrr kallt men jag klagar ABSOLUT INTE man får helt enkelt klä på sig ordentligt.

Jag köpte nya stövlar i lördags såna som ser ut som Uggs ungefär. Men lite högre o mer stövliga i modellen. Kela hade köpt såna o de såg så sköna ut så jag var bara tvungen att härmas lite =) Sorry tjejen hihi..

Men de är sååå varma o sköna och jag fryser inget alls. Trots att de går isbjörnar på gatorna här.

Snön ligger kvar o det sägs att de ska komma mer, Jippi, säger jag.
Ska det bli en vit jul i år??

Det ser nästan så ut.

Det drar ihop sig mot jul idag ska jag ställa ut alla tomtar där hemma och göra det lite mysigt. Hoppas MrP har dammsugat o torkat av när jag kommer hem vilket han har lovat att göra de senaste 2 dagaran... återstår att se ;-)

Nu måste jag jobba här ...

Ha en bra dag önskar jag er alla

3 dagar kvar!

Tänk er bara 3 dagar kvar till Julafton.. nu har jag köpt klart alla presenter och har slagit in dom vissa fick jag fixa på jobbet idag =) Kan ju inte slå in MrP's presenter hemma, han är ju så nyfiken .

Men nu är alla klara ja jag måste ju hämta ut en present på posten först men det fixar jag imorgon efter jobbet. Imorgon blir en tajt dag först jobb o sen ska jag hem och styra lite sen är det dags för att värda på mammas pass på F&S kl 19 sen hem som en nisse.
För Kusinvitamin kommer o fixar mina naglar då =)
Hurra då blir dom fina igen.

Men nu ska jag jobba klart här slutar 21 idag igen .. lååång dag =)

Hoppas ni alla har kommit in i rätta julstämningen nu.

Och just det christina om du läser detta så tänker jag på dig massor hoppas du mår bra nu.Blev lite rädd när Ulrika ringde o berättade imorse. Kram till dig!


God 4:e Advent på Er.

Hoppas ni har en bra dag idag ... själv är jag på jobbet och ska stanna där till 21 ikväll =)

I fredags var vi på julfest hos Kela o Robban. Hade superkul! Men var liiite trött igår men ändå så gav vi oss av ut och köpte juklapparna. Nu har jag bara ett par till MrP kvar att köpa så det känns skönt.
Framför allt eftersom jag jobbar hela tiden fram till och med julafton. Nu börjar det kännas bra och helt okej att de ska bli jul på torsdag =)

Nej nu ska jag fortsätta jobba här så att dagen kan gå så jag får åka hem igen

Tjingeling

Måste ju få lite julkänsla även här =)

Och nu har ju snön kommit så nu var jag tvungen att byta bilderna i headern så att de blir lite mer vintrigt =)
Kan ju inte ha en header med sommarbilder haha...


Vi ses o hörs sen

Tjingeling

Jag der det snöar jag ser det snöar ...

det var väl roligt hurra!
Nu blir det vinter nu blir det vinter som vi har längtat hurra!!

Jag har längtat o håller varje tumme jag har för att snön ska kunna ligga kvar över jul o nyår *hoppas hoppas*







Nu känner jag mig rätt lugn .. som jag skrev innan så kan jag inte stressa ihjäl mig det blir jul oavsett om jag hinner med allt.
Men jag är så glad för att snön har kommit. Så nu har jag ställt undan cykel nu får apostlahästarna göra jobbet istället.
Haha minns förra året när de hade snöat massor under dagen och jag skulle cykla hem och det gick bra först .. sen blev det värre. Det var så spårigt och moddigt att ja när jag skulle svänga så åkte cykeln o åt ena hållet och jag jaaa jag for i backen haha. Tur att de var snöigt o att jag inte åkte så fort så de gjorde inte så ont.
Men gud vad snabbt man är uppe på benen när man ramlar så där ute bland folk. Det kom fram en tant o frågade hur det gick för mig.
Bara bra tack sa jag men de gjorde ju lite ont så klart. Men de erkänner man ju inte som vuxen haha.. skulle nog kunna bryta benet innan jag erkänner att jag har gjort mig illa till främmande människor ..

Nej nu ska jag sätta igång här . Kör en halvdag idag behövde ta de lite lungt. T är i skolan och sen går hon med sin killkompis A hem från skolan o så hämtar jag henne där o sen bär det av till mamma/mormor för att hälsa på henne en sväng kanske fika lite?? =)

Ha en underbar snöig dag.

Just det Välkomna hem igen Kela o Robban vi har saknat er massor!!

Tjingeling

Julgodis, julgran o snö utanför fönstret

Julgodiset är bakat o julgranen klädd och snön har kommit. Kan det bli mer jul än så här??
Jag har till o med slutat stressa öve ratt jag inte köpt julklapaprna än.
Det finns ingen mening med att stressa för jag hinner inte med mer iallfalla.. o jul blir det oavsett om jag hinner städa bakom spisen och koka knäck.
Skitsamma ... jag klarar mig med smutsig bakom spisen och knäcken jaaa den blir ju antingen stenhård eller typ flytande.

Så jag överlåter det till de som kan. Så har någon av er lyckats koka super god knäck hör av er så kan vi byta för jag har ischoklad, rischoklad o jättegoda chokladsnöbollar på kokos och vitchoklad =)
Vi kan göra ett byte haha...

Så här såg det ut...






Julavslutning på F&S

Här har ni T när hon blev målad till hund efter sista familjejympan på Friskis i lördags..


Och går ni in på http://nrk.friskissvettis.se/ 
och sen klickar ni på Webbtidning som finns högst upp i menyn och sen på läs mer så kommer ni att få se ännu mer söta barn =)


Och så här kul har hon med en vanlig pappkartong.. Varför ska man köpa så mycket dyra leksaker när det räcker med en kartong ?? =)



Haha hon är ju bara för söt

Sovrumsrenoveringen...

Här har ni den renoveringen av sovrummet från början till slut...

Ujuj de var en låååång helg kan man säga o jag var helt slut på söndagskvällen men nu som ni kommer att se så är det klart..

And I like it!!
Hoppas ni med gör det =)

Varsågoda....

Vi börjar från början lite mörk bild men ack vilken ful tapet det var innan..


Denna blommiga tapet dolde sig under ett lager av andra hemska tapeter... hmm ...


Så här såg det ut när jag hae börjat slipa bort tapetskarvar... inte så jag ville att de skulle bli...


Så här blev det när vi hade pillat lite till ... o allt bara släppte o vi fick riva o riva o riva lite till..


lite skräpigt blev det allt.


Men resultatet det blev ju bra =) vilket jag aldrig trodde när vi började haha...


Fondväggen


Ja och så här blev det då.. svårt att fota med mobilen men de syns iallafall..






Det där är inget jag vill göra om snart igen haha.. Nu återstår bara att måla klart i köket men de är bara en liten vägg o en annan pyttevägg som ska målas o de går på några timmar.

Sen är det klart o jag är nöjd, helst skulle jag ju vilja ha nya golv men så blir det inte =)

Nu ska jag se om det finns mer att visa för er.


Saknar mina fina naglar...

Min kusin-vitamin pluggar ju till stylist som jag skrev nån gång innan, och hon över på mig... fixar ögonbryn och sminkar och nu så fixar hon även mina naglar..
Så här fina blev de när hon varit här sist. Nu ska jag försöka planera in så att hon kan komma förbi och fixa iordning dom igen innan jul så att jag blir så där snygg igen =) För just nu ser mina naglar för taskiga ut =)
Hjälp =)

(bilden är grymt suddig haha...)

När hon var här så var även underbart söta o gulliga Shiva med. Jag älskar den där lilla hunden, den är helt underbart söt. Jag vill också ha en sån hund!!
Här ser ni den lilla söta..



Två söta =)




Mer bilder kommer. Har rensat mobilen på en massa bilder så strax följer renoveringen av sovrummet...


Det lackar mot jul...

åhhh hej o hå vad det går fort.... Bara 9 dagar kvar och jag är ledig 1 av dessa ujuj hur ska detta sluta??

Har köpt en present som står hemma o ska slås in. Och 3 är på väg hem i brevlådan. Men alla dom andra då?? När jag ska köpa dom?? På lördag får det bli, den dagen jag är ledig =)
Men de gör inget för när julafton är kommen så är jag ledig i flera dagar hurra!

Har ni köpt klart alla era julklappar ännu??

Jag lovade ju mig själv att jag INTE skulle vara ute i sista sekunden detta året men se där.. det är jag ju!
När ska jag lära mig??

Tydligen inte i år haha...

nej nu ska jag sätta igång här igen =)

Tjingeling på er

Trevlig Lucia

Jag önskar er alla en trevlig Lucia... Själv jobbar jag . Men någon måste göra det också =)
T är hemma med MrP de har köpt gran idag och T fick en i guld haha.. hon ville ha en rosa men fick en i guld =)
Men den i vardagsrummet ska det vara en GRÖN gran och inget annat. men det blir en fuskgran från och med i år. Jag vill inte ha mer barr nu det får räcka med de förra året =)
Då var hela vardagsrummet och balkongen täckt med barr....

Ska bli mysigt och se om de har klätt granen när jag kommer hem ... spännande nu ska jag i alla fall fortsätta jobba här ett tag så jag kan hoppa på cykeln hemåt..

Förresten rulllade ett jätteluciatåg förbi här för ett tag sen.. en massa bilar med ljus monterade på taket tror de var från Sita. Såg så mysigt ut här utanför fönstret.

Hur som helst glad Lucia på er =)

Jag ser det snöar

Se utanför fönstret faller det snö sakta och vackert singlar flingorna ner från himlen =9

Det gillar vi nu för nu har vi vinterdäck på bilen hihi...

Nej nu ska jag njuta av mitt goda vin och snart är maten klar. Om Lillstrumpa läser så försöker jag svara på ditt sms men de står bara Sms ej sänt på mobilen =(
Men klart jag vill ha roliga "fylle-sms" skicka på haha... Saknar dom. Ha de så kul Lillstrumpa ikväll.

Nu var det vinet ja just och maten..

Nu hörs vi nog inte mer ikväll. Imorgon kommer bilder från lucia o sovrummet alltså på tapeterna inget annat =)

T's Luciatåg i onsdags

Här kommer några filmer från T's luciatåg.. De är lite mörka men de bjuder vi på =)





Nu ska jag laga lördagsmiddag. Baconlindad kycklingfilé med potatisgratäng o ett gott vin till och T hon får ett glas god äppeljuice =) o så mat såklart ...
(vet att den första filmen är på sidan men vi kan inte vända den filmade åt fel håll... sorry ni får helt enkelt luta på huvudet hihi...)
Ha en bra kväll

Trevlig fredagskväll.

Nu så tar jag helg ska mysa i soffan med MrP och T vi ska se på Idolfinalen.
Men först ska vi äta skink och ostpaj med grönsaker till =)
Sen blir det godis i soffan med mina älsklingar...

Så hoppas att ni får en bra kväll.


Tjingeling

Strålande lucior, stjärngossar o busiga tomtar o pepparkaksgubbar

Igår var det lucia på T's skola. Hennes klass o den andra f-klassen ordnade luciatåg för en fullsatt aula med förväntansfulla föräldrar o släktingar.
Det var så vackert att jag fick gåshud....

T hade fått en släng av "loppor" och stod o kliade sig i huvudet haha... glitter runt kronan var inte så skönt tydligen =) Sen spred sig "kliet" till benen .. stackars tjejen hon kunde knappt stå still.

Men hon var så fin, med lockigt hår och krona på huvudet.
Bilder samt nån liten film kommer det upp ikväll. Allt är på MrP's telefon så jag kan inte lägga upp nåt ännu =)

Nu måste jag komma igång här ..

Ha en bra dag ni vet att de är torsdag idag o för MrP så är det "scania-fredag" =)

Tjingeling

Slängt in dammsugaren i skåpet

Så nu har jag dammsugat av också ... bra jobbat har gjort de på 20 min hej o hå vad det kan gå undan.
Men jag har inte så mycket tid måste göra mig iordning för snart ska vi på T's luciafest i skolan.

Ska bli så mysigt sen är jag hungrig med hmmm måste äta lite innan vi går. Vill inte äta mig mätt på lussekatter =) Inte bra alls..

Blir en snabbis här inne nu ska försöka fota lite på luciafesten så att ni får se hur duktiga de är.

Vi ses o hörs sen

Tjingeling

Bakat o klart

Nu är lussekatterna klara och står och kallnar i köket... Det luktar helt underbart just nu här hemma.
Det luktar helt enkelt jul =)

Messade KusinVitamin idag om att hon ska få göra mina naglar iordning innan jul (om hon hinner) hon pluggar i Linköping till stylist och hon är så duktig .. Så hon får äran att fixa mina naglar o bryn och göra mig vacker helt enkelt.. Måste gå till frisören också men de får bli en annan vecka för denna hinner jag inte.

Stal hennes profilbild på FB för att KusinVitamin är så grymt snygg.. Men så är vi ju alla grymt snygga i våran släkt haha... (ja jag vet jag boostar mitt eget ego här varsågoda den bjuder jag på :-P...)



Nu ringde klockan nu är potatisen färdig nu blir de potatismos och ungsfalu till middag-

Tjingeling vi hörs =)

Glöm inte Uggly Betty och Desperat ikväll...

Saffranskusar eller Lussekatter.. kärt barn har många namn

Degen står och jäser i köket och nu slappar jag lite grann tänkte ta en vända med dammsugaren om jag orkar sen. Men de får vänta tills jag har bakat ut mina lussekatter ... annars är jobbet ogjort.

Har ni bakat lussekatter eller heter det saffranskusar och varför heter det så ?? Hmm de kanske jag borde sms'a 118118 om och fråga.. =)
Ska ta och göra det

Sen blir det att baka ut degen och in i ugnen med dom. Imorgon är det Lucia-fest på T's skola. De ska gå luciatåg för oss och de kommer bli så fint.
MrP följer med hurra! Det känns som om det börjar bli jul nu trots att de är på tok för varmt ute men men de kanske kommer lite kyla lagom till jul mankan ju alltid hålla tummarna.
Nej degen var de ju ...

Så är fina får vi hoppas att de blir


Tack för en superkväll

Tack alla 5 tjejer för en super rolig kväll. Det gick ju bra för oss alla 6 när vi bowlade =)
Vi lyckades nästan gör strike alla .. I blev utan men hon lyckades med andra bedrifter som ingen av oss andra gjorde =)
Spelar ingen roll om vi så inte hade fått ner en ända kägla det var att göra nåt ihop som var det viktiga och nu ska vi göra om det oftare!
Jag ska föra in våra poäng i en exel-fil ch mejla till alla de andra dock gör jag det imorgon för nu ska jag ta o gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen i vårt nya fina sovrum.
Det är så fint och jag är så nöjd över att vi gjorde detta tillsammans utan att slå ihjäl varandra haha...

Jag är även glad över att MrP kommer med på onsdag när T ska ha sitt luciatåg för oss föräldrar ... Det blir skönt att han kommer med för de känns alltid lite ensamt, även om T's pappa och hans familj och mamma o pappa ska med. Så är det inte samma sak de känns skumt att komma ensam..
Men inte i år och de är kul.

Nej nu ska jag gå in i badrummet och göra mig i ordning väntar på MrP som är i Krokek och lämnar tillbaka tapetserar grejer som vi lånat o fixar nåt med bilen som jag inte minns vad det var =)

Ses o hörs imorgon .. mår lite bättre nu =)


Nu var det färdigt med tapeterna

Nu sitter de där de ska och de har inte ramlar ner. Nu ska jag bara bära in alla sakerna igen ,.,, tar ett ryck nu på en gång. Har knaprat i mig några tabletter och nu mår jag bättre.
Ska bara ta en shot med Kan-jang med så blir allt mycket bättre haha...

Nej bära var det ja sen sja jag ge mig av till tjejerna och vi ska bowla super-kul!

Tjingeling

Nu lagas det lördags middag

Det blir potatis kroketter med fyllda lövbiffrullar och champinjon och vitlöksostsås Mums... och så sallad till såklart.
Är helt slut i kroppen var först på F&S med barnjympan och sen hem för att börja slipa och spackla o slipa och spackla lite mer.. ja nu är de klart de tog bara 6 timmar fy sjutton...

Nu ska tapeterna upp imorgon och sen ska de vara klart.

Håll tummarna att de gamla tapeterna på de andra väggarna inte rasar ner imorgon...

Snälla snälla tapetguden hör min bön =)


Nu måste jag ordna med maten.


Ha en trevlig lördags kväll

Tapeterna rasar ner..

Herregud... nu har vi slitit tapeter... ojoj.. de släpper ju från väggarna . Fy *** säger jag bara imorgon åker vi till ByggMax o köper väggfix och klistrar upp på väggen.
Det är typ 4 lager tapet som har följt med ner.

Usch o fy vad vi behöver spackla...

Aja så är det .. men de ordnar sig imorgon ni ska få se en bild på den gröna medaljong tapeten som satt under vår fula tapet vi har idag . Den ena är verkligen värre än den andra.

Nu ska jag snart gå o lägga mig är helt slut .. förresten vi får sova i T's rum där står vår säng hihi...

Natti natti ha en bra kväll.

Skrapa tapetkanter och spackla väggar

Detta kallas för fredags nöje i familjen N/E/R..
Och det ska göras med still.... för stor mysdress som är urtvättad o kommer från Adidas =)
Håret står på ända och musiken pumpar ur högtalarna ..

Inte julmusik denna kväll för de funkar inte när man spacklar..

Utan denna låt får pumpa ur högtalarna nu när de fredags nöje...

T har åkt till pappa precis så nu ska det fixas ordentligt 100% fokus på sovrummet och på söndag ska det stå klart så alla grejer kan flytta från vardagsrummet in igen =)

Vad gör ni en fredag som denna??

Hoppas ni gör nåt kul =)

Puss på er

P.s Lillstrumpa kollar fortfarande om biljetterna går ner i pris och jag saknar er så fruktansvärt mycket!!! D.s

Ave Maria spelas från hötalarna..

Jag känner ett lugn inom mig .. och musiken är så fridfull.
Tvätten hänger i torkrummet, ungspannkakan står i ugnen. T städar i sitt rum. MrP sitter på taget hem och är hemma om en sissodär 45 minuter. Då ska vi äta middag och sen ska det läsas saga, om Sune.
Minns ni Sune o hans lillebror Håkan?
Jag tyckte böckerna var jättebra. och de är de nu med =)

Några julklappar har jag lyckats klura ut också¨, nu ska de bara inhandlas med =)

På måndag ska jag och 5 tjejer från jobbet bowla och äta god mat på Hugos i stan. Ska bli jättekul! Ser verklign fram emot det.
Men först är det helg och då ska det tapetseras om och eventuellt jobbas på söndag. J på jobbet behövde lite hjälp de är hennes födelsedag då =)

Nej nu ska jag kolla till maten o T med....

Ha en fridfull torsdags kväll.

Kram på er

Julmys

Idag när jag kommer hem ska jag mysa och bara vara hemma. Ska njuta av att vara med T som åker till pappa imorgon igen. =(
Jag har iofs tvättstugan men den kan sköta sig själv nästan helt.. Så det ska bli så skönt att bara ta de lungt laga mat o plocka lite hemma. Har inte varit hemma ordentligt på hela veckan känns det som.
Och imorgon startar operation fixa sovrummet =)
Då ska de nya snygga tapeterna upp på väggarna så att de är klart till jul.

Det kommer att bli så fint och ni får se såklart när de är klart.

Förresten har jag lagt ut bilder på hur det blev i T's rum när vi hade gjort iordning där??
Jag minns inte om jag gjorde det...

Nu ska jag fortsätta här.

Tjingeling

Grönsakssoppa

Står på menyn ikväll med lite gott bröd =)

Jag vet inte vad jag ska skriva mer har inte hänt så mycket. Är grymt trött nu för tiden så jag vet inte vad det är med mig...

Men men snart är det jul och då får man lite ledigt. Det har fortfarande inte blivit billigare med flygbiljetterna.. så än så länge är vi hemma i Sverige över nyår.
Men de kan nog bli bra det med, jag har ju mina två favoriter hos mig så de betyder ju mest.

Nej nu ska jag skala grönsaker ...

Tjingeling på er

RSS 2.0