Titta vad jag hittade i garderoben! Jag ha...

dsc00675 (MMS)

Titta vad jag hittade i garderoben! Jag har velat ha en svart långklänning hela sommaren. Har letat över allt i alla affärer. . . Så fanns den där mitt framför näsan i min egen garderob hi hi. Den blir de idag. Ursäkta den dåliga bilden. Svårt att fota sig själv hi hi. .


All by my self...

Yepp så är det. Är helt själv hemma idag eller fram till 3-tiden för då kommer T hem igen, hurra!
MrP är i Mantorp och kollar på nåt hmmm tror de kunde vara dragracing men är inte säker =)

Själv tog jag en liiiten sovmorgon, jag som aldrig kan sova på morgonen satte klockan på 8.30, sa hejdå till MrP och skulle dra mig en stund till och gissa när jag vaknade???

Jo 10.30 ujuj.. de var att dra sig lite väl länge men de jag tror jag behövde det.

Nu vet jag inte vad jag ska göra, slappa hemma, ringa en vän, gå en sväng på stan, eller promenera??

Har ingen aning så jag fortsätter dricka mitt kaffe ett tag till här =)

Igår blev de tacos och film en bra kombination. Skönt att ta de lungt och inte göra en massa faktiskt.

Och gissa vad??? Nu har vi en baklucka som går att öppna igen, bra va??

Och bakluckan är fin och glansig till skillnad mot vad den var förut =)


Nej nu ska jag dricka kaffe och sen ladda upp lite bilder från semesterveckorna.

Ha en bra lördag.

Tjingeling

What to do on a day like this???

Ja det är frågan??

Hela semestern har de varit full fart och nu helt plötsligt så står man där utan något planerat och då ja då blir man rastlös =(

Inget att göra och ingen fantasi.

Jag har haft människor runt mig hela tiden i 2 veckor och idag så var jag ensam helt ensam för första gången på 2 veckor. Så då tog jag cykeln ner till jobbet haha.. Snacka om sälskapssjuk. Men där vet jag ju att de alltid finns någon att prata med ;-)
Så jag lunchade med C och de var mysigt. Hälsade även på kollegan som jobbar nu när jag är ledig. Satt och pratde med henne i en hel timme sen åkte jag hem igen. Städade och plockade lite. Ska försöka få tag i lite ljusrosa färg för att måla ett vägord jag köpte på GeKås... Skulle ha haft de ovanför vår säng men sen passar de bättre i T's rum =)
Så hon får de iställer, de står Sov Gott på det.. Men hennes väggar är vita så de kommer att försvinna (de är vita orden med)

Så nu ska jag jaga ljusrosa färg =)

Så några tips på vad man kan göra mer än att leta målarfärg en fredag som denna?? Tips motages tacksamt ;-)
Kommentera eller skicka ett sms ni som har mitt nummer =)

Annars så önskar jag er en trevlig kväll.

Adjö

Hemma bäst...

Gud vilken kanon vecka eller dagar vi har haft. Helt kanon!

Började med en kanon utekväll i Norrpan i lördags, sen for vi till stormensstad Helsingborg i söndags. Satte upp tältet i storm och trodde vi skulle blåsa bort =) Men de blev bättre på måndagen. Då solade vi och hade det skönt. Tisdagen spenderades i bilen och vi for till Falkenberg. Den första campingen vi kom till var full =( Så vi åkte till nästa där fick vi ställa oss i kö för att få en plats. Och de fick vi Hurra!

Sen var vi där och solade och hade de underbart skönt. Onsdagen bjöd på kanon vackert väder med en hel dag på stranden. Kändes som att vara utomlands.. Vi var på Skreastrand i Falkenberg en lång och fin strand. Med massor med folk.
På kvällen åkte vi in till Falkenberg och åt och umgicks.
Igår skulle de bli dåligt väder så då bestämde vi oss för att åka hemåt. Innan dess så skulle jag öppna bakluckan på bilen och den hade gått sönder... Så alla saker i bakluckan var fast där haha.. men men nu har MrP varit och hittat en på skroten så nu ska vi nog kunna få en fungerande baklucka igen. =)

Gårdagen spenderades på Ullared som ni såg, hittade massor med roliga fina saker. Dock så har jag absolut inte tillräckligt vassa armbågar för att handla så där. ALLA knuffas och kör på ALLA med sina kundvagnar. Usch de var inte kul. Men men vad hade vi förväntat oss när regnet öste ner ;-)

Nu är vi i alla fall hemma igen och de är skönt. Imorgon kommer T hem och då så har vi EN semester vecka kvar ojoj vad tiden går fort när man har roligt.

Nu ska jag laga frukost.

Dåligt väder då åkte vi till ullared. Tydl...

dsc00669 (MMS)

Dåligt väder då åkte vi till ullared. Tydligen gjorde alla andra de med för oj vad folk de har varit här. Men nu har jag handlat lite fina saker. Nu ska vi snart åka hem till stan igen. .


Nu har vi ätit lunch på skreastrand i falk...

dsc00667 (MMS)

Nu har vi ätit lunch på skreastrand i falkenberg. De blev en smörgås med skagenröra o ett glas vitt vin. Nu ska vi njuta av solen ett tag till sen blir de glass. Mums!


Nu är vi i falkenberg. De var fullt på för...

dsc00664 (MMS)

Nu är vi i falkenberg. De var fullt på första campingplatsen. Sen fick vi stå på väntlista för att få en plats. Men de fick vi typ i en hästhage. Men vädret är grymt fint o vattnet är varmt. Så nu är allt kanon igen! Snart ska vi åka o handla kvällensmat. Ha en bra kväll hoppas solen lyser på er.


Hej hopp. Här kommer en hälsning från hels...

dsc00663 (MMS)

Hej hopp. Här kommer en hälsning från helsingborg. Det blev inget Grebbestad vädret var finare här. Killarna marinerar kött o tjejerna tittar på.


Back in town

men bara till imorgon... För imorgon far vi till Grebbestad med Kela och Rupert.

=)

Idag har vi varit på flygvapenmuseumet i Linköping. De var intressant, kul vet jag inte men riktigt intressant. Massor med roliga flygplan och intressant historia att läsa om.

Nu väntar jag på MrP som är i Krokek för att hämta saker till imorgon. Vi ska ju tälta så de krävs lite grejer..

nej nu vet jag inte vad jag ska skriva. =)

En hälsning från stranden även denna da...

En hälsning från stranden även denna dag. . . Idag lyser inte solen lika mycket. Men de är varmt o skönt. Imorgon åker vi till köpenhamn för att gå på tivoli. De blir kul. På fredag är de dags att åka hem igen. Skönt men lite trist. Ha de bra alla där ute.


Idag spenderas dagen på stranden i mellbys...

dsc00589 (MMS)

Idag spenderas dagen på stranden i mellbystrand. Så skönt har vi det. Ikväll blir de grillning hos morbror o familj. Alltså mrp's morbror-inte min. Ser knappt vad jag skriver här. Ha en bra dag.


Väntar på att molnen ska försvinna så vi k...

dsc00556 (MMS)

Väntar på att molnen ska försvinna så vi kan bada


God natt önskar vi från laholm. Nu är de d...

dsc00543 (MMS)

God natt önskar vi från laholm. Nu är de dags för T att gå o sova. Vi ska kolla väder för att se om de blir stranden Imorgon. Ha en bra kväll. God natt på er.


Nu är vi på väg mot skåne. Har fikat i öde...

dsc00542 (MMS)

Nu är vi på väg mot skåne. Har fikat i ödeshög o snart har vi åkt halva vägen.


Wiiihooo jag har fått en kommentar...

=) Tack Elin.

Nej vars .. jag är på lite dåligt humör.. MrP ringde förut och berättade att han inte tänkte sova hemma i natt.. Han hade "glömt" att berätta det för mig. Det gjorde mig skit sur. Han vet hur mycket jag hatar såna överraskningar. Allt pga de bagage jag går och bär på när de handlar om killar. Även om de har blivit bra till 95% så finns de dagar när jag tvivlar på mig själv och varför någon skulle tycka om mig.. osv..

Idag var en sån dag.
Sen var jag sur för han lovade att vi skulle åka tidigt imorgon och när jag sa att jag trodde vi skulle åka vid 12 tiden så sa han åhh så tidigt.. Och då blev jag så arg att jag sa att vi skiter i det.

Men jaa de var en massa missförstånd och nu ska vi åka imorgon i alla fall vid 10-tiden. Laholm here we come =)

Nu ska jag slappa i soffan och kolla lite tv innan jag ska gå och lägga mig i sängen. Såå skönt är riktigt trött.

Måste packa också men de hinner jag imorgon.

Natti natt i ha en bra kväll.

Sitter hemma själv..

Usch vad de är trist egentligen... Skulle ha varit ute hos Ulrika nu med de andra tjejerna.. Men så blev de inte T ville komma hem igår istället för imorgon. De skulle ha åkt till Grönan idag med pappa men så blev de int. Så nu är hon hemma hos mig. Och de är jättemysigt meeeen hon är inte hemma. Hon är ute och leker med W hennes bästis .. Och jag sitter hemma för jag hade bestämt att jag skulle tvätta..

Så nu tvättar jag och plockar iordning här hemma.

Men men så är det.
Vi ska i alla fall äta kvällsmat ihop senare =)

MrP han är i Krokek och ska "festa" med hans kompis M de kanske ska gå ut .. Så då sitter jag här själv *snyft* Nej vars de är inte så farligt mest trist att de bara är skit på tv sen, får väl fortsätta med att göra om här på bloggen.

Funderar på att byta bloggställe för jag blir tokig på blogg.se de funkar inte som de ska och är jättesegt att ladda upp inläggen. Ibland får man ta och ladda upp inläggen två gånger för att de ska funka. Skit! är det.

Men nu ska jag gå ner i tvättstugan..

Adjöken

Första semesterdagen..

Eller ja den börjar ju inte förän på måndag men ändå =)

Idag gick MrP och klippte sig och jag och T var på stan och handlade baddräkt till henne och en par shorts till MrP .. Båda var för små .. haha..

Så MrP fick ta dom med sig för att byta på Maxi. =)

Så går de när man inte provar saker eller kollar storlekar först!

Nu kollar T på film ihop med hennes bästis W. Så de roar sig så bra de kan. Trots att vädret inte är toppen men de gör inget jag överlever ändå för jag vet ju att de fina kommer tillbaka igen *hoppas*

Jag steker plättar för de var det som önskades av småfröknarna...

Så bäst att vända dom så de inte bränns.

Tjingeling

Så ja...

Nu har jag slappat och känner mig redo för att få hem mina älsklingar.

Den ena sitter på en motorcykel och den andra hoppas jag kommer snart..

Men de dröjer nog ett tag.

Ikväll blir det grillat hos Svärisarna.

Mysigt och en trevlig start på .. Nej

jag kommer inte att skriva det hihi.

Ni vet ändå vad de är för dag idag ;-)

 

Jag är hungrig men jag får ta och vänta ett tag på att få mat i magen..

 

Nu ska jag plocka in mina kläder och fixa iordning lite här hemma.

 

Vi ses och hörs...

 


Ombyggnation pågår

Ja jag vet ska inte pyssla med detta nu men jag var bara tvungen ... Tröttnade på att man såg bakgrundsbilden på vissa web-läsare men på andra kunde man inte se den så... Nu gör jag om har börjat lite smått men är inte klar på långa väger.
fattar inte varför de blir ett mellanrum mellan menyn och själva skrivytan.. Aja de kommer jag nog på sen.

Nu har jag bara ett par timmar kvar här sen så är det ledigt (jag vet jag tjatar om detta) men de ska bli så skönt.

Igår var vi på min favorit restaurang Asti och åt .. Pratade med T hobn skulle sova över hos någon kompis.. Vet inte riktigt vem dom är men men .. Hon hade glömt alla sina Gossar hemma så hon var lite ledsen. Men de gick över när jag pratade med henne.

Först sa hon att hon inte vågade berätta för mig varför hon var ledsen och då blir jag direkt orolig, men de var ju BARA Gossarna så de var ju inget farligt. Eller för henne är de en katastrof hon är ju bara 7 år. Själv kommer jag ihåg att jag drog runt på min Nalle Palle-Nu överallt.

Fråga inte varför han hette Palle-Nu för de vet jag inte =)

Tycker de är hemskt att hon inte ska kunna berätta att hon glömt sina Gossar hemma.. Vad skulle jag göra bli arg på henne???
Skulle inte tro det, det finns annat att bli arg på isåfall.
Jösses hon glömde sina Gossar sånt blir man inte arg på. Men men hon kanske trodde att jag skulle bli det. Snuttan, nu längtar jag efter henne massor.
Men snart så kommer hon hem och då blir det semester!

Hurra...

Bjuder på en av T's alla vackar grimarser haha... Galen-panna är hon ibland.


Åhh räknar ner timmarna..

Nu kan jag säga att jag har 7,5 timmar kvar att arbeta innan jag ska gå på semester!

det är måååånga timmar det när man längtar ut i solen. =)

Men de är så nära nu att jag ska bita ihop nu på slutet. Känns helt okej att jobba idag och en halv dag imorgon.

Har inte så där jättemycket att göra just nu och har städat på skrivbordet och ska städa i lådorna så de är fina.
Sen måste jag lämna tillbaka alla grejor jag ahr lånat av alla här på kontoret typ mobilladdare, linjaler mm =)

Så jag har nog att göra i eftermiddag med =)


Semetersplaner spikade och klara

Igår lagade jag kyckling med jordnötssås till oss och sen begav vi oss av ut på promenad.. Till Halvars för att ta en glass och planera semestern.

Det blev en strut med hallon sorbet såååå gott =)

Sen kom vi fram till vad vi ska göra på semestern.. Nästa vecka har vi T hos oss så då blir det att packa in oss i bilen och åka till Laholm, för att hälsa på MrP's mormor som bor där. Har aldrig varit i Laholm så de ska bli kul.


Det tar nog hela veckan det, de är ju en bit att åka.. Sen funderade vi på om vi skulle stanna vid HighChaparall på vägen dit, tror T skulle tycka att de var kul.. Laholm är inte spikat till 100 % beror lite på hur om mormor mår bra och orkar ta emot oss alla 3 .. men vi hoppas annars får de bli Öland eller nåt sånt. Vi hittar ju alltid på något kul i alla fall.

Veckan efter så är T hos pappa och då tar vi och packar bilen igen och ger oss av mot västkusten med Kela och Robban var vet vi inte ännu =) Men de kommer vi säkert på.

Sen kommer Lillstrumpa hem den 1 augusti och då ska vi umgås med henne och åka till Stockholm för att hälsa på V, M och J har ju aldrig träffat J så jag är så nyfiken på att se och träffa henne. Hon har ju blivit stor nu redan 1 år..

Ojoj tiden går fort.

Ja så ser semestern ut fullplanerad och jag som trodde att jag inte skulle ha något att göra haha... hur kunde jag tro något sådant.

Nej nu är det dags att fortsätta jobba! Imorgon är det halv dag om jag hinner med det jag ska idag .. sen är det SEMESTER!!! Längtar och behöver de verkligen nu, de har varit en lååååång vår =)

Ha en underbar dag.


MakeUp tips...

Kan inte låta  bli att lägga upp lite bilder (som är lånad av Marykay.se tack ..)

Det finns så underbara färger på deras smink. Jag vill bara äta upp dom .. Titta på dessa underbara rouger (blush) de ser så färgstarka ut men när man lägger dom på kinderna så blir de inte alls lika starka och lysande utan smälter in i ansiktet..


Denna heter Pommegranate

 


Denna heter Tangeringe

 

Sen finns en massa färger på Lip gloss och de är så kanon bra, för de kladdar inte och de torkar inte ut läpparna. Det är de värsta jag vet när läpparna blir torra när man har ett gloss på sig.

Men hurra för Mary Kay och deras gloss som inte torkar ut läpparna (och inte kladdar ner min lilla man när jag pussar honom ..=)





Ett annat bara "måste" är Satin Lips setet som är en peelingcreme för läpparna som man tar en liten klick av och maserar på läpparna. Det tar bort alla döda hudceller som finns där och som gör oss alla torra om läpparna.



Jag hade inte en tanke på att man kanske skulle behöva peela läpparna också =) Men nu vet jag det och nu har jag fått ännu mjukare läppar än innan .. Till och med MrP märkte det och då är de bra ;-)

Sen är de ett mjukgörande balsam för läpparna, mycket bättre än alla lypsyl ihop. Detta torkar inte ut läpparna och är inte gjort för att du ska bli beroende av det (även om du aldrig kommer att vilja använda något annat än detta efteråt..).
Utan detta balsam vårdar dina läppar och gör dom mjuka och pussvänliga ;-)

Nu har jag nog rekomenderat klart för den här gången .. Gå in på www.lillemor.narbrink.marykay.se om du vill veta mer ..

Ha en trevlig eftermiddag.


Mary Kay

Go go Mary Kay!

Nejvars... jag har startat en webbshop hos Mary Kay, sen en tid tillbaka så är jag fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. Har haft lite hudvårdsklasser där jag visar Mary Kays hudvårdsprodukter och min värdinna och hennes gäster får testa de olika produkterna.

Och nu har jag tagit det hela ett steg längre och startat en webshop som är även min egen Mary Kay hemsida. Där kan man skicka in en intresseanmälan så kontaktar jag dig när den kommit in. Där skriver du om du är intresserad av att jag ska komma och hålla en hudvårdsklass osv.
Själva hudvårdsklassen kostar inget för Värdinnan eller hennes gäster.
Anledningen till detta är att Mary Kay har ett sådant synsett att alla ska få chansen att prova produkterna och se hur bra de är.
Sen bestämmer du själv om du vill testa mer eller om du avstår/avvaktar. Du har alltid 14 dagars ångerrätt och jag gör allt för att hitta produkter som passar just dig.

Så ta och gå in på www.lillemor.narbrink.marykay.se och lämna din intresseanmälning så hör jag av mig till dig =)

Glöm inte bort att ta en titt på Make up avdelningen de finns hur mycket roligt som helst ;-)



Ha en underbar dag!


Tisdags nytt

Yepp så var det tisdag idag då.. Men de gör inget för snart är det helg och jag ska ha semster. Nice =)

Har jobbat rumpan av mig idag och de har jag verkligen gjort eller nja snarare öronen av mig.
Två kontor tappade kontakten med omvärlden typ haha.. nja de kunde inte ta emot våra snälla kunder så de var bar att sätta sig och svara i telefonen.
de var grymt varmt och många som ringde men men så är det.

Nej nu ska jag gå och diska väntar på att de ska börja regna men de gör de inte.

Adjöken ett annat *trist* inlägg om inget kommer senare eller kanske imorgon vem vet ;-)

Jordgubbspaj och tonfiskröra

yepp de blir de till middag idag =)
Fast inte ihop då utan först tonfiskrullar och sedan jordgubbspaj med vaniljvisp, mums mums!

Synd att vi inte kan packa ner allt och åka och bada också .. men men så är de när bilen står i Krokek och vi är i stan =(

Aja får ta en iskall dusch sen istället.

Jobbet blev avklarat trots stor risk för att jag skulle smälta.. ;-) men de gick.

Fast imorgon tar jag cykeln till kontoret att jobba hemma var inte så där jättebra =) allt blev gjort och de blev bra men Gud så varmt de har varit.

Nu får ni ha en trevlig kväll på er. Själv ska jag gå och äta en isbit.

adjöken..

Puuuhh vad varmt.

Helt klart underbart meeeen skulle har varit i Arkösund istället =(

För just nu sitter jag i en klänning och är helt genom svett. Jobbar hemifrån idag så skönt när man kan göra det men jag undrar om de inte är svalare på kontoret??

Skit samma imorgon är jag tillbaka där för 4 dagars jobb sen är det semester i 3 veckor, hurra!

Helgen har varit kanon. Massor med sol och myggbett, jag har fått flera myggbett och de kliar =( Jag brukar inte få myggbett  men i helgen bet de mig så att de kliar. Nej nu måste jag fortsätta jobba här slut på rasten.

Fler bilder kommer =)

Tjingeling.

Bildbevis på att jag badat, detta är andra...

dsc00502 (MMS)

Bildbevis på att jag badat, detta är andra gången som jag badar. Lite kallt var det men ganska skönt


Jag har badat i havet nu! MrP sa att jag s...

Jag har badat i havet nu! MrP sa att jag skulle få 500 kr om jag badade o simmade några tag. . Och de gjorde jag! Hi hi. . Så nu har jag tagit de första doppet.


Nu är vi här och maten är slut men inte vi...

dsc00472 (MMS)

Nu är vi här och maten är slut men inte vinet . . Lite kyligt men så tyst underbart!


Måste bara lägga ut en låt...

så här kommer den ... Alors on dance... Varsågoda =)


Arkösund here we come...

Yepp nu packar jag för glatta livet =) MrP kommer snart hem och T med och då packar vi ihop grejerna och drar öster ut.

Mot det underbara!

Kela och Rupert kommer med och stannar till imorgon, nice =)

Så skönt ska de bli att komma från stan och få andas lite frisk luft behövs efter denna veckan.

Igår blev det några glas vin och mat på Trädgår'n med Jobb-tjejerna. Riktigt kul. Synd att vi skulle jobba idag (vissa av oss ändå.. ) annars hade det blivit en helkväll.. Vi var riktigt sugna på att dansa lite men men ansvarsfull är man och pinnar hem vid 22-tiden.

Bra av oss! Tack tjejer för en kanon kväll som alltid, kan inte gå fel med oss =)

Nej nu måste jag fortsätta här så att jag är klar när vi ska åka...

Kommer nog några inlägg under helgen så ni vet vad vi pysslar med därute.

Trevlig helg på er!

Efter påtryckningar..

ja nu har jag raderat den äckliga bilden på min kebabtallrik... den såg riktigt osmaklig ut.. Bläää.

Nu så har vi brutit ihop här på kontoret och allt går åt skogen tur att de är fredag idag =)

Vi "projektar" här inne de går kanon!


Nu ska vi dricka kaffe... med snoksås =P

Fredagslunch med tjejerna! Jag åt en salla...

dsc00470 (MMS)

Fredagslunch med tjejerna! Jag åt en sallad o var duktig till skillnad mot andra. . .


Afterwork på hög nivå just nu på trädgårn....

Afterwork på hög nivå just nu på trädgårn. Det är sommar det. Synd att solen inte vill lysa just nu. . Men man kan inte få allt


30 grader varmt på kontoret

och jag tror att jag kommer smälta bort snart..

Kliar mig i huvudet och undrar hur fastighetsägaren tänker egentligen?? Varför kommer ingen och gör något åt det här? De ska inte behöva vara så här varmt inne. Vi har ju AC och det ska bara fungera!

På andra våningen är de inte alls så här varmt men uppe hos mig ja där är de högsommarvärme. Jag gnäller inte på att de är varmt ute. det älskar jag men inte när de är lika varmt inne!

Idag blir de att susa hem på cykeln efter jobbet för att kolla om tvättstugan är ledig annars får jag sätta en lapp och be grannarna att INTE ta min tvättid så får MrP ta hand om det när han kommer hem.

själv ska jag till Trädgår'n med jobb-tjejerna. De ska bli lite After Work nämligen.

De ska bli så mysigt och kul.

Nej nu har jag en massa SMS att läsa igenom och kolla svar på och sen välja vilka vi ska ha med i utbildningen..


Ha en bra eftermiddag

Tjingeling

Mådde som jag förtjänade

Japp igår var jag seg och de är väl bara förnamnet haha.. Vaknade med tungt huvud och var jättevarm.
Kunde inte sova så bra för de var så varmt i sovrummet.

Men sen piggade jag på mig och vi tog motorcykeln ut till Arkösund och drack kaffe med mamma och J. Trevligt hade vi, sen åkte vi ut till badholmarna och slappade där ett par timmar. Åkte hem och åt pizza på vägen.

Jag jobbade lite och lämnade tillbaka mammas cykel som jag lånat av henne i lördags.
MrP åkte en tur med kompisarna och slapapde och jobbade.

Hela helgen var extremt lyckad. Varmt väde, sol och en massa trevliga vänner. Kan nästan inte bli bättre.

Nästa helg ser ut att bli varm och fin den med =) Då packar vi bilen och åker ut till huset i Arkösund. Vill inte vara hemma i stan när de är 30 grader varmt...


Nu sitter jag på jobbet och har precis haft lunch. Ska ta och sätta igång och jobba lite grann igen =)

Hoppas ni alla få en fin vecka.

Tjingeling

Skål tack för en Solig dag! Fantastiskt är...

dsc00465 (MMS)

Skål tack för en Solig dag! Fantastiskt är det. Tack o hej. . .


Heja tyskland nu vinner ni! Hurra de får v...

dsc00455 (MMS)

Heja tyskland nu vinner ni! Hurra de får vi hoppas håll i nu!


Sol men inget bad för mig ännu. . Snart sk...

dsc00450 (MMS)

Sol men inget bad för mig ännu. . Snart ska vi åka hem. Ska ju åka o grilla snart.


Nu står jag utanför jobbet o växtar på...

Nu står jag utanför jobbet o växtar på MrP för vi åker o badar. Nu har jag jobbat klart för denna gången. Nu ska här njutas. Ikväll blir de grillning hos C och A. Så mysigt ska de bli. Ha en bra dag.


Nu vet jag varför jag inte vill sitta i telefonen!

Tack för den din sura otrevliga Gubbe!

Hade en man som ringde in precis så här lät det:
Kund: Jag vill ha numret till XXX Rör tack.
Jag: Ja visst XXX Rör då har vi dom här..
K: Koppla mig på mobilen.
Jag: Ja visst då gör jag det Tack Hejdå..
K: (inte ett pip från honom)
K: säger under tiden som jag kopplar Fy F-n och de där ska man betala vaddå tack och Hejdå .. J-vla piss-eniro..

Jag blev helt ställde.. Vad gjorde jag för fel nu då?? Jo jag var trevlig. aldrig blir de nöjda.
Till saken hör att han var jättetrevlig under hela samtalet fram till det där när han trodde att jag inte hörde.

Himla skitgubbe!

Nu minns jag varför jag tycker de är skönt att slippa sitta i telefonen hela tiden här.. =(

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och rycka upp mig ..
De flesta kunder blir glada när man är trevlig mot dom.. men man kan inte få alla att le, vissa förstår sig inte på "trevligheter"

Adjö ses och hörs

Happy life

Ja så är det.


Jag lever ett lyckligt liv.

Det trodde jag inte för ja.. 6 år sedan.
Mycket har hänt sedan dess.

Jag har hittat mig själv, lärt mig att jag kan om jag försöker.
Jag har förstått att den ända som står ivägen för att jag ska lyckas är Jag själv.
Ingen annan!

Det går inte att skylla på någon annan än sig själv.
Jag ä ansvarig för mitt liv och jag tar det dit jag vill, själv.

Idag har jag en underbar dotter, en underbar familj och en man som stöttar mig No mather what..

Det trodde jag inte då, trodde att jag aldrig skulle bli hel.

Men det gick och se på mig nu..

Jag är där jag vill vara.

Väntar på mannen i mitt liv som kommer hem snart.
Jag har förstått att de är med honom jag vill leva resten av mitt liv.

Inte så svårt men otroligt skönt att känna =)

Detta blev en hyllning till MrP för att han är den han är och för att han
står ut med mig och alla min "konstigheter"

Jag är lyckligare än någonsin.

så bra det kan bli till slut ;-)


En låt som får mig att skratta är denna så jag bjuder på skratt så här en fredagskväll.


Glömde ju nästan... Tack familjen och alla vännerna för att ni är dom ni är .. =)


Klavertrampet var inte så grovt

Jisses vad man kan göra en sak stor alltså.. utan att den är det.

Haha..

Fick ett svar på mejlet jag skickade kollegan de står typ haha ingen fara jag har nästan fattat skämten nu =D

Åhh vad skönt känner jag, jag gillar inte att göra människor illa. Har gjort det för många gånger innan så nu får det vara stopp på det.

Fick mess från Babe nyss han sitter på Arlanda Expressen så snart kommer han hem! Hurra!

Jag längtar så efter honom!

Smuttar på mitt vin jag fick av E och C igår för att vi tagit hand om deras Bebis Gringo =) De är supergott! Tack E och C för att jag fick ta hand om er ögonsten och tack för chokladen och vinet =)

Åk gärna på semester igen när ni vill vi tar mer än gärna hand om Gringo igen!

Nej nu ska jag diska klart ch sen ta en dusch tror jag.

Trevlig fredag på er.

Imorgon blir de 4 timmars jobb och sen sola och bada och grilla med bästa folket i Lagerlunda ;-)

Tjingeling

Städat klart snart

Jahopp så är det =) snart har jag städat klart allt har bara lite kvar nu sen så gör jag fredag.

Måste handla lite men de tar jag lite senare när de blir lite svalare ute =)

Om 5 timmar är min Älskling hemma, den stora ..

Just nu spelar jag musik på hög volym och njuter av att de är helg.

Denna spelas så mycket sommar tycker jag:



Ursäkta att de blev med text menden andra gick inte att lägga in.. så nu får ni träna på franskan ;-)

Vive l'ete!!!
C'est Magnifique tout la vie

Trampat i klaveret

japp de har jag gjort idag .. tror jag...

Åhh jag och min stora mun, =(

Jag skojade med en tjej på jobbet som verkade ta de på fel sätt, fick inte tillfälle att fråga henne så jag mejlade henne och sa Förlåt.
Men har inte fått något svar så antagligen tog hon illa vid sig eller så har hon inte läst mejlet..

Jag har som ni vet en ganska "dum" humor ibland och de verkar som de inte riktigt gick hem där..

Usch känner mig verkligen hemsk, jag menade inget illa utan bara pratade innan jag tänkte..

Nej nu har jag sagt hejdå till T och .. ja de känns ännu tommare. Ska slå på stereon nu och sätta igång och städa.

Ha en underbar fredags kväll.


Nu har gringo åkt hem igen. Och de är så t...

dsc00446 (MMS)

Nu har gringo åkt hem igen. Och de är så tomt och tyst här hemma. T sover och nyss glömde jag att han åkt och skulle gå och titta vad han gjorde. . . Men så kom jag ihåg. Trist. Tur att min Babe kommer hem imorgon kväll. Hurra! Nu ska jag ge T en puss. God natt på er.


Nu packar vi väskan

och drar till parken. solen lyser med sin frånvaro men jag har sagt att jag ska gå till parken och då gör jag det!

Ska bara packa ihop de vi behöver för att vara där ett tag. synd bara att de har grävt bort allt roligt för barnen att leka med i parken. Bara plaskpoolen och några gungor kvar =(
Men planritningen verkar se bra ut så då får vi hoppas på det . men jag hoppas även att de blir klara snart!
Hela sommaren kommer att gå innan de är klart ju...

Nej nu ska jag packa. Vi ses och hörs.

Tjingeling

Lite kylig vind idag

Ja så sitter man på jobbet igen då, inloggad och klar. Har varit här sen 7.30 faktiskt =)
Vi var snabba på morgonen och då kan man alltid uttnyttja tiden till att jobba undan lite bland allt som ska göras.

Just nu var jag tvungen att ta en paus och tänka på annat, jag sitter och klia mig i huvudet över hur jag ska lägga upp ett avsnitt i en utbildning jag håller på med.
Hur jag än vänder och vrider på det så blir det inte riktigt bra. Men de lossnar nog säkert, de brukar ju göra det när man tänker på något annat en stund.

Idag kommer Gringos Husse och Matte hem så då ska han inte bo hos oss mer *snyft*
Jag kommer sakna den där söta lilla vovven massor.

Har tagit ledigt efter lunch för att umgås med T och Gringo, vi ska leka i parken. Och jag ska fota en massa. Har förresten hittat en sån kamera jag vill ha för 4000 kr.. Måste sätta fart på mitt Mary Kay'ande så att jag tjänar lite pengar.

Men jag kommer ju inte i gång blir tokig, vet inte hur jag ska göra =(

Alla där säger att de är så enkelt men jag sitter fast och kan inte ta mig loss. Jag pratar med Gud och alla människor men ingen nappar. Det gör mig ledsen. Aja så är det de ordnar sig alltid.

Skulle bara vara kul att komma igång.

Så om det finns någon där ute som vill att jag ska skämma bort henne och hennes vänner med en skönhetsklass som innefattar ansiktsbehandling, lip-treatment och en mjukgörande handbehandling så skriv en kommentar.
Priset för klassen är 0:-
Och du bestämmer vad som händer sen om du vill testa produkter eller ej =)

Kanon eller hur??

Nu ska jag ta tag i min utbildning här.

 

Ha en bra dag hoppas molnen försvinner snart här...


RSS 2.0