Hemma bäst...

Gud vilken kanon vecka eller dagar vi har haft. Helt kanon!

Började med en kanon utekväll i Norrpan i lördags, sen for vi till stormensstad Helsingborg i söndags. Satte upp tältet i storm och trodde vi skulle blåsa bort =) Men de blev bättre på måndagen. Då solade vi och hade det skönt. Tisdagen spenderades i bilen och vi for till Falkenberg. Den första campingen vi kom till var full =( Så vi åkte till nästa där fick vi ställa oss i kö för att få en plats. Och de fick vi Hurra!

Sen var vi där och solade och hade de underbart skönt. Onsdagen bjöd på kanon vackert väder med en hel dag på stranden. Kändes som att vara utomlands.. Vi var på Skreastrand i Falkenberg en lång och fin strand. Med massor med folk.
På kvällen åkte vi in till Falkenberg och åt och umgicks.
Igår skulle de bli dåligt väder så då bestämde vi oss för att åka hemåt. Innan dess så skulle jag öppna bakluckan på bilen och den hade gått sönder... Så alla saker i bakluckan var fast där haha.. men men nu har MrP varit och hittat en på skroten så nu ska vi nog kunna få en fungerande baklucka igen. =)

Gårdagen spenderades på Ullared som ni såg, hittade massor med roliga fina saker. Dock så har jag absolut inte tillräckligt vassa armbågar för att handla så där. ALLA knuffas och kör på ALLA med sina kundvagnar. Usch de var inte kul. Men men vad hade vi förväntat oss när regnet öste ner ;-)

Nu är vi i alla fall hemma igen och de är skönt. Imorgon kommer T hem och då så har vi EN semester vecka kvar ojoj vad tiden går fort när man har roligt.

Nu ska jag laga frukost.

Lämna ett meddelande

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0