Usch nu är den här...

Håll alla tummar ni har nu för nu har antagligen den där svininfluensan kommit till T's klass...
Jag vill inte ha den hos mig. Har ju nyss blivit frisk så nu ska vi inte bli sjuka igen. Men de är många sjuka i T's klass och en av hennes kompisars mamma misstänker att de är influensan..

Men men de kan man ju inte skydda sig emot och vi har inte hunnit ta sprutan ännu ska göra det på onsdag nästa vecka. Så jag hoppas att vi klarar  oss till dess...

Håll tummarna...


Lämna ett meddelande
Postat av: Beauty By Beata

Hoppas ni slipper och att det går bra att ta sprutan! Jag ska banne mig också göra det! Kram

2009-11-11 @ 19:30:31
URL: http://beatas.se
Postat av: Christina

Åååå... Hoppas att ni klarar er till på onsdag! Jag har velat fram och tillbaka med vaccinet, men nu har jag nog ändå bestämt mig för att ta den. Kan man bidra till att minska smittspridningen så tycker jag nog ändå att man ska det. Saknar dig! Det var ju jättelängesen nu ju! Kram!

2009-11-12 @ 06:27:49
URL: http://tinis82.blogspot.com
Postat av: Liza

Fin blogg! :) Allt bra?

2009-11-12 @ 15:14:27
URL: http://lizalicious.blogg.se/
Postat av: malin

Hej! Fick se en kommentar av dig i kissies blogg, om att du tycker att de sm skriver vad dom tycker och tänker till henne e dumma.vrf?. Det är ju inte alexandra dom e dumma mot ?! det är ju den så kallade kissie. Och kissie är bara en image ;)... Så a som sagt dom är ju faktiks BARA elaka mot något som e "obefintligt", mot något som inte har känslor ;). Visst om det varit alexandra som skrivit men nu är det ju kissie (som hon själv säger)

2009-11-12 @ 15:28:40
URL: http://maliich.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0