Vad är de för fel??

När en åklagare beslutar att lägga ner ett åtal för att offret har dött...
Har inte förövaren gjort brottet om offret dör ? Har han inte våldtagit henne bara för att hon väljer att ta sitt eget liv för att hon inte orkar med att gå till domstol och få sitt livsönder hackat i små bitar... alla som känner nån som blivit utsatt för våltäckt vet att de som händer i rättegången är inget som är till fördel för offret. De blir utfrågade om sexvanot, kläder och atityd till sex osv... det är helt galet som offer måste de bevisas att man inte har "inbjudit" till övergreppet. Sjukt!!!
Det är förövaren den som har begått våldtäckten som ska få alla frågor. Vad man har på sig som tjej ska INTE spela nån roll. Vad man anser om sex har INTE med saken att göra.
Men så är de inte här, här måste man bevisa att man inte "bjöd in" till övergreppet.

Så skriv på namninsamling så att inte åtalet mot Sophie Lohedes Våltäcktsman läggs ner. Namninsamlingen hittar ni här http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3201

Jag hoppas att många skriver under så att de stoppar beslutet att lägga ner åtalet. Han är ju fortfarande skyldig o bevisning finns trots att Sofie valde att ta sitt liv när hon skulle vittna mot honom.




Tack för att ni läst.....

Lämna ett meddelande

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0