Ett inlägg från balkongen...

Ja här sitter jag på balkongen o skriver en massa. T är ute o leker med sin kompis V här utan för de är helt underbart att kunna sitta ute nu=)
Jag sitter här mjukisbyxor o med t-shirt på o solglasögonen på såklart...
Annars ser jag inte ett dugg på datorn haha..
Men udnerbart är de iallafall.

I helgen firade vi ju T som jag skrev innan. och de blev så lycket hon var så glad för sina paket o alla gäster som kom.
Jag var på F&S dag i lördags de är för oss som jobbar för dom (de är ju volontärjobb typ så man får ju ingen lön men man tränar gratis)
Iallafall så var jag där kl 10 och vi hälsades välkomna o tog en gruppbild..
Jag had evalt att testa nåt som heter Kettlebells. o de var skitkul. Jösses vilken bra träning för hela kroppen de var. Det är som järnklumpar som man svingar i olika övningar för att träna musklerna. Från början kommer det från Ryssland men nån snubbe tog med det till USA och sen 90 talet så är de populärt i västvärlden. Ryssarna böjad emed det typ för 300 år sen de var armén o sen idrottare som använde sig av dom för att träna. Även balettdansöser har använt som. för att de kommer åt muskler som man typ inte trodde fanns (vilket jag upptäckte i söndags när jag skulle sätta mig upp i sägen haha..)
Så här ser dom ut:


Och den där klumpen svingar man på olika sätt för att träna hela kroppen.
Sjuktkul o bra träning var det.
Sen var de dags för lunch men den underbar varm pastasallad.
Mums
Sen föreläsning om Feedback om hur man ger feed back både positiv o konstruktiv och att man själv väljer om man vill ta åt sig av det eller inte.
Mycket bra och jag lärde mig en massa bra tips o tricks att ta med mig ut i mitt liv.
Sen så var de dags för danspass.
Gud så kul det är, skorna och strumporna åkte av för de var mycket lättare att köra utan det.
Och jag var helt slut efteråt.
men eftersom att solen strålade på vägen hem genom parken så bestämde jag att jag skulle dra med mig mina två älsklingar till Halvars för årets första glas där. och så belv det...

Sen hem för mat och sen sov dags för jag var rktigt trött efter en hel dag på F&S


Så nu vt ni vad som hände i lördags hos mig o i mitt liv nu ska jag fortsätta jobba med de jag gjorde innan jag halkade in på bloggen.

Tjingeling

Lämna ett meddelande

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0